Links - Partners

 

Onderstaand een selectie links van partners in het consultancy spectrum.

 

 

Titel

 
         

Omschrijving

 

 

 

De taxateurs van Van Beusekom zijn zonder uitzondering beëdigd registertaxateur. Daar hechten ze bij Van Beusekom waarde aan zodat u nooit hoeft te twijfelen aan een objectieve en bovendien deskundige taxatie.

 

 

Wat moet ik doen als de onderneming in zwaar weer terecht komt? Hoe leid ik een fusie in goede banen? Faillissement of doorstarten, wat betekent het voor mij privé?

De tarieven van De Singel Advocaten zijn concurrerend en verschillen per specialisme. Voor mensen die te weinig financiële draagkracht hebben om een advocaat te betalen, werken we ook op basis van toevoeging.

 

 

 

Beeldende communicatie en webdesign

 

 

 

Is er leven na een faillissement?
Ondanks het feit dat in principe altijd alle inzet gericht moet zijn op het redden van de bestaande onderneming van de ondergang, kan het soms beter zijn op een gegeven moment om alle energie en motivatie te richten op een realisatie van een succesvolle doorstart van de faillerende onderneming.

 

   

 

 

 

  

 

 

Proper Payrolling verzorgt de gehele administratie betaalt salarissen, loonbelasting en premies. Ook reserveert Proper Payrolling de vrije dagen, het vakantiegeld en pensioen. U ontvangt van Proper Payrolling één transparante factuur. Kortom Proper Payrolling neemt u alle werk uit handen.

 

 

 

UTS ontwikkelde een specialisatie op het gebied van kantoor- en bedrijfsverhuizingen. De Unieke Totaal Service bracht het verhuizen op een hoger niveau en richtte zich op het perfect adviseren en organiseren van het totale verhuisproces als geïntegreerd concept. Op het moment dat u aan verhuizen denkt is het tijd om UTS in te schakelen.