Onze organisatie

Als oprichter fungeert Eric Abbink als eindverantwoordelijke binnen de organisatie van Proper Consulting. Zijn kennis behelst met name het vakgebied van Management en Organisatie. Als senior consultant ontmoeten opdrachtgevers hem veelal op het terrein van strategisch management.

Coaching
Eric Abbink heeft jarenlange ervaring in het ondernemerschap en zijn kennis primair opgedaan in het bedrijfsleven als zelfstandig ondernemer in bedrijfsegmenten zoals facilitaire dienstverlening, bedrijfsautomatisering en de reclamebusiness en beweegt zich nu als coach & mentor in relatie met bedrijven en organisaties welke in zwaar weer verkeren of een nieuwe start maken.

Intermediair
Als intermediair is Eric Abbink betrokken geweest bij diverse bedrijfsovernames, bedrijfsfusies en bedrijfssaneringen in zowel binnen- als buitenland. Zijn kennis, ervaring en brede netwerk stelt hij ten dienste aan derden binnen het kader van de activiteiten van Proper Consulting.

Netwerk
Wanneer voor deelgebieden specifieke expertise benodigd is heeft Proper Consulting een breed scala van gerenommeerde consultancyrelaties beschikbaar ten dienste van haar opdrachtgevers.

 

Als lid zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Juristen-Vereniging te ‘s Gravenhage.