Onze waarden

We willen een adviesbureau zijn die voor de lange termijn duurzame waarde creëert voor alle stakeholders van Proper Consulting - met inbegrip van klanten, aandeelhouders, medewerkers en de samenleving als geheel.

Onze waarden fungeren als ethisch kompas, zijn de kern van onze bedrijfscultuur en vormen de basis voor wat we doen. 

Onze kernwaarden zijn ‘vertrouwen’, ‘deskundigheid’ en ‘ambitie’. 

Vertrouwen 
Bij Proper Consulting streven we naar het aangaan en onderhouden van langdurige relaties. Wij nemen de tijd om u te leren kennen. Dat doen we onder andere door te luisteren en te begrijpen wat uw behoeften en ambities zijn. Ons doel? Waarde creëren door voor u de producten en diensten te vinden die bij u passen. Als we iets beloven dan doen we dat ook; in onze communicatie met u zijn we direct en hanteren we geen geheime agenda. Een relatie aangaan met Proper Consulting betekent dat we een zorgvuldige afweging maken tussen risico en rendement. Zodat u weet dat u bij ons te allen tijde in goede handen bent. 

Deskundigheid 
Bij Proper Consulting verstaan we het adviesvak. We hebben de discipline om voor u resultaten te boeken en nemen daarbij onze verantwoordelijkheid: we zeggen ‘nee’ wanneer we ‘ja’ niet in uw belang vinden. We bieden oplossingen die eenvoudig, begrijpelijk en werkbaar zijn. En we streven ernaar om elke dag beter te worden door samen te werken en van elkaar te leren - en van u. 
  
Ambitie 
Bij Proper Consulting verleggen we grenzen en zijn we gedreven altijd net dat beetje meer voor u te realiseren. Wij weten wat er in de markt speelt en vertalen dat proactief naar relevante oplossingen die aansluiten bij uw behoefte  Daarom doen we al het mogelijke om erachter te komen wat u echt nodig heeft. Onze ambitie om nog meer voor u te bereiken, is gestoeld op ons optimisme over de toekomst.